Зоран Филоски

Историја

03 април, 2016 215 B csv 53e517374c869353c056b29000c3f62a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЕМО Охрид АД

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "140.000, 00 денари", 2009 -,