Андрејчо Гроздановски

Историја

29 март, 2018 882 B csv 32da0786111638db97cbe66cbaa533e6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Петровец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "50.000, 00 денари", 300 м2 Дељдровци 2010 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "150.000, 00 денари", 3000 м2 Петровец 2012 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "600.000, 00 денари", 12.000 м2 Петровец 2012 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Фолцваген пасат 2001/2013, Стекнување со договор за купопродажба