Тијана Димовска Тошевска

Историја

01 септември, 2019 437 B csv 6e909c972fd14025cef495889bdb068a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на Одбор за контрола на материјано - финансиско работење > ЈУ Национален Парк „Пелистер“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00", 2014 2022,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00", Алфа Ромео 166 1998/2018, Стекнување со договор за купопродажба