Локман Љимани

Историја

07 февруари, 2019 627 B csv 50163283a631bb02f80793b8631033d8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен инспекторат за градежништво и урбанизам

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2011 -,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 5.000 м2 село Долно Блаче 2002 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, /, 55 м2 Скопје 2012 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Ауди А4 2001/2010, - недал податок -