Меметали Емро

Историја

03 април, 2016 721 B csv 042cb7c7f906afee5d311fcd001150de

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Паркови и зеленило - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "480.000, 00 денари", 180 Гостивар 1980 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Хјундаи И30 2008/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "6.000, 00 денари", Југо 55 1993/1998, Стекнување со договор за купопродажба