Маја Митревска

Историја

10 мај, 2018 356 B csv 69afbe418b03eea6945a8e107982ca19

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > АСУЦ „Боро Петрушевски“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "215.250, оо денари", Сеат Ибица 2007/2013, Стекнување со договор за купопродажба