Насер Адеми

Историја

04 јануари, 2022 646 B csv 4fa98afa783d7d5a6e19c5c9f107e426

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Агенција за електронски комуникации

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Имот на брачен другар, Златен накит, "600.000, 00", , - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.000.000, 00 денари", "90 м2 Скопје, Чаир 2014 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Peugeot 2007/2018, Стекнување со договор за купопродажба