Беким Мемеди

Историја

28 април, 2020 1.46 KB csv 74d25b6310e15308181189fd4acef5f8 спореди
15 септември, 2019 1.45 KB csv a5243e645c8a97da1e0cf1a257e6bbca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта „ МАКЕДОНИЈА ПАТ “

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, -, Халк банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, Уни Банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "10.000, 00", 2012,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "10.000, 00", 2013,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "9.000, 00", 1999,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.800.000, 00", 49 м2 Битола 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00", 150 м2 Битола 1979 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00", Фиат Пунто 2005/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Хјундаи 2010/2011, Стекнување со договор за купопродажба