Беким Незири

Историја

03 април, 2016 1.43 KB csv a9ce327dddef101271fb0b167d006b43

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за економија > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Заем, "1.200.000, 00 денари", 2009 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "100.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "216.768, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "6.535.714, 00 денари", - -,

Други приходи, Личен имот, Приходи од кирија, "15.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Приходи од кирија, "60.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.560.000, 00 денари", 63 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "600.000, 00 денари", 400 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.800.000, 00 денари", 180 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "967.972, 00 денари", Пежо 308 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба