Елизабета Дамеска Јовановска

Историја

03 април, 2016 888 B csv 505d36e2c73955c50cf7493416467997

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > В.Д.Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа за одмор, "600.000, 00 денари", 30 м2 Алдинци 1978 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.382.500, 00 денари", 55 м2 Скопје 1975 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.428.000, 00 денари", 72 м2 Скопје 1989 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "92.250, 00 денари", Хундаи 1987/1988, Стекнување со договор за купопродажба