Гоце Јосифоски

Историја

29 октомври, 2017 1.48 KB csv e16fa2fda8ebc31aae176079d524624c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > неизвршен директор > АД Тутунски комбинат Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Заем, "73.800, 00 денари", 2016 2018,

Долгови, Личен имот, Заем, "73.800, 00 денари", 2016 2018,

Долгови, Личен имот, Заем, "73.800, 00 денари", 2016 2018,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.767.500, 00 денари", 2016 2026,

Друг имот, Имот на родители, Имот во САД, "51.400.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа и ниви, "1.800.000, 00 денари", 80 м2 - 2000 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.900.000, 00 денари", 100 м2 Скопје 1973 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "16.000.000, 00 денари", 260 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Дачија Логан 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", БМВ 525 ТДС 1997/2016, Стекнување со договор за купопродажба