Ќахил Ибраими

Историја

07 февруари, 2019 989 B csv 5c0d999dd74dd20df1d20bffd2c20c4e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за лекови и медицински средства

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "15.000.000, 00", 520 м2 Тетово 1982 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "24.000.000, 00", 700 м2 Тетово 1980 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.300.000, 00", 300 м2 Тетово 2009 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "92.250, 00", Рено Клио 2000/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "461.250, 00", БМВ 320 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба