Катарина Ставриќ

Историја

11 октомври, 2017 2.25 KB csv 601bb26829b7c18be8766424a1539946

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "30.000, 00 USD", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "9.000, 00 CHF", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "5.000, 00 EUR", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "625.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "20.000, 00 евра", 2011 2021,

Друг имот, Имот на брачен другар, Девизна заштеда, "150.000, 00", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "150.000, 00 евра", 175 м2 Скопје 2001 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "60.000, 00 евра", 61 м2 Скопје 2011 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "900.000, 00", Форд Мондео 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "300.000, 00", Мазда МХ3 2002/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Уметнички и колекционерски предмети, "200.000, 00", Уметнички слики -/-, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Форд Фокус 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба