Ристо Бојаџиски

Историја

04 јануари, 2022 1.55 KB csv ed6ff1bf02d3d6e24372824fde5ba8dc спореди
28 април, 2020 1.33 KB csv b7ad09b2d92d891647b1f73861b422db спореди
03 април, 2016 1.32 KB csv 597982ab8b2fd4b346c02e23572a3bc1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "2.553.661, 00", ТТК Банка -, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "1.460, 00 ЕУР", Стопанска банка -, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "5.000, 00 ЕУР", Уни Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "40.000, 00", Уни банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, плата, Уни банка Штип, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 150 м2 Штип 1970 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 220 м2 Штип 1980 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "779.101, 00", Фолксваген Пасат 2011/2015, Стекнување со договор за купопродажба