Арим Шехапи

Историја

10 мај, 2018 785 B csv dcde705ec5c62fb01fa00ba1d4de596d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје - Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 -,

Други приходи, недал податок, Хонорар, "12.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на сестра, Куќа, -, 130 м2 Тетово 1995 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 130 м2 Тетово 1995 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Цитроен АХ 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба