Хекуран Дука

Историја

01 септември, 2019 992 B csv 002eb42d674a8f36fd77f5269ce3921d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Градоначалник > Општина Дебар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2018 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "7.500.000, 00", 447 м2 Дебар 1972 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "12.000.000, 00", 363 м2 Дебар 2011 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.500.000, 00", 124 м2 Дебар 1987 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Помошни објекти, "600.000, 00", 23 м2 Дебар 1987 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Даеву Матиз 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба