Ефтимија Карбева Лукарова

Историја

15 септември, 2019 1.62 KB csv 40d69042b4e27e02abb3cacde2a32c57

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОЈУ Детска градинка “Димче Мирчев“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00", 2016 2023,

Друг имот, Имот на брачен другар, ПЗУ Вела Медика Велес, "10.000, 00", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на сестра, Мобилност, "7.000, 00", 2004,

Други приходи, Имот на сестра, Семејна пензија, "14.000, 00", 2004,

Други приходи, Имот на сестра, Туѓа нега, "4.300, 00", 2000,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "149.420, 00", 14 м2 Велес 2004 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Дел од куќа, "1.865.111, 00", 140 м2 Велес 2004 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "199.500, 00", 133 м2 Велес 2004 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на сестра, Дел од куќа, "1.865.111, 00", 140 м2 Велес 2004 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на сестра, Земјиште, "199.500, 00", 133 м2 Велес 2004 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Сеат Ибица 2006/2009, Стекнување со договор за купопродажба