Ванчо Манолев

Историја

10 мај, 2018 1.00 KB csv 9aac691e6895b2cac72b74935824246e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Герас Цунев - Просениково

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "700.000, 00", 2017 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2017 2025,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Спрат од куќа, "2.400.000, 00", 78 м2 Струмица 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.800.000, 00", 210 м2 Струмица 2011 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "180.000, 00", Алфа Ромео 159 јтд 2004/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "600.000, 00", Ауди А6 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба