Трајче Малинов

Историја

29 март, 2018 897 B csv 447e4a97963f5bd69fe0fa7aaabe716c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Стојан Бурчевски - Буридан“ - село Иванковци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Хонорар од музичка дејност, варијабилна, во текот на годината,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.537.500, 00 денари", 109 м2 Велес 2005 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "30.000, 00 денари", мотоцикл Зонг Шен 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Сеат Ибиза 2002/2017, Стекнување со договор за купопродажба