Ванчо Костоски

Историја

01 септември, 2019 1.24 KB csv 9e6210adafa62e0eb85c2468073615d5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Градски Гробишта Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "105.908, 00", 2017 2021,

Долгови, недал податок, Кредитна картичка, "64.516, 00", / /,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, индивидуален станбен објект, "2.200.000, 00", 55 м2 Охрид 2018 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, "шума, пасишта и земјиште", "3.700.000, 00", 11759 м2 Охрид 1977 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, индивидуален станбен објект, "6.500.000, 00", 220 м2 Охрид 1971 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "60.000, 00", 1068 м2 Охрид 2007 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Фиат Линеа 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба