Нина Цаца Биљановска

Историја

02 октомври, 2017 1.24 KB csv 474c7adb94614a82a3fbd12ae3925b18

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за дерматологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "EUR 25.000, 00", Стопанска банка 2011, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "EUR 25.000, 00", Стопанска банка 2011, Стекнување со наследство

Друг имот, Заеднички имот, Девизни средства, 10.039.838, , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "3.690.000, 00 денари", "75 м2 Долна Матка, Скопје 1997 1/1", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.200.000, 00 денари", 75 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.470.000, 00 денари", 86 м2 Скопје 1986 1/1, Стекнување со договор за купопродажба