Васко Арсов

Историја

02 октомври, 2017 705 B csv b625eb0f79ae9ef873f7f1e46899be7e спореди
03 април, 2016 707 B csv 81f56d08fb26cb16a9202b5b7c936ed5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Водостопанство на РМ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "EUR 40.000, 00", Стопанска банка 2012, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "650.000, 00 денари", 185 м2 Штип 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Стан, "1.200.000, 00 денари", 38 м2 Штип 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба