Мустафа Забзун

Историја

12 март, 2017 1.46 KB csv e1eb8656075ea1f8d513c48d80fcee43

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Градоначалник > Општина Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "1.440.000, 00 денари", 2011 8 години,

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "1.800.000, 00 денари", 2016 3 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "50.000, 00 денари", 2016 2017,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "60.000, 00 денари", 2016 2017,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "7.000.000, 00 денари", 300 м2 Струга 1960 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан во изградба, -, 59 м2 Скопје - -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.440.000, 00 денари", 42 м2 Струга 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.000.000, 00 денари", 66 м2 Струга 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Рено Тахлиа 2000/2016, Стекнување со договор за купопродажба