Суарта Амети

Историја

01 септември, 2019 665 B csv c88c3ff81c2b141607a0fe57e98f478d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > член на Одбор за контрола на материјално финансиско работење > ЈУ Национален Парк „Галичица“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа, "6.800.000, 00", 115 м2 Охрид 2018 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "60.000, 00", Голф 5 2006/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "90.000, 00", Голф 3 1997/2012, Стекнување со договор за купопродажба