Александар Скепаровски

Историја

04 јануари, 2022 1.35 KB csv 85e5be3e4a6708db2310d596ae0112ce

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Природно математички факултет

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "17.500, 00 ЕУР", Стопанска банка 2020, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "1.136.000, 00", Стопанска банка 2021, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "693.000, 00", 2019 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.460.000, 00", 40 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.460.000, 00", 40 м2 Скопје 2010 1/2, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Пежо 307 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "740.000, 00", Тојота Корола 2018/2019, Стекнување со договор за купопродажба