Илија Рајковски

Историја

11 октомври, 2017 354 B csv 5f3ad2340b28afe2a7f2ccebff644682

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Македонска Опера и Балет

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Неподмирени фактури, "120.000, 00 денари", - -,

Долгови, недал податок, Неподмирени фактури, "430.000, 00 денари", - -,