Цветан Нелоски

Историја

07 февруари, 2019 326 B csv 38769f62a64d0cbfe18fa3dca53eb3c9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Даеву Нексија 1995/2004, Стекнување со договор за купопродажба