Славко Гацовски

Историја

25 август, 2016 794 B csv 762d5b4380ac918d1eaa551d1951929d спореди
03 април, 2016 1.33 KB csv eb880106adcc9667f06ad86655458998

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > КПУ Затвор Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "3.000.000, 00 денари", 6.098 м2 село Поешово, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "12.000.000, 00 денари", 100 м2 и 80 м2 Битола, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Застава 101 1985/, - недал податок -

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "= 174.000, 00 денари", 58, - недал податок -