Стојан Станиславски

Историја

07 февруари, 2019 1.30 KB csv df1cc4190c873b4113a3a085bc3cfda9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Завод за социјални дејности-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "180.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2016 2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "1.281.000, 00 денари", 854 м2 Волково 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "855.000, 00 денари", 45 м2 Волково 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.577.685, 00 денари", 59 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Шкода фелиција комби 1996/1996, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "253.000, 00 денари", Опел Корса Б 2008/2016, Стекнување со договор за купопродажба