Охридија Лазарова

Историја

03 април, 2016 300 B csv 9f05e2f06901b36eb60d5fe6c44cfc89

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Библиотека “Гоце Делчев“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.500.000, 00 денари", 124 м2 Штип 2004 1/1, Стекнување со наследство