Ѓорѓија Сајкоски

Историја

03 април, 2016 2.02 KB csv 6bb8e504a07cd8085dbd04ebafd6ddb3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за водоснабдување “Студенчица“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 850.000, 00", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 670.000, 00", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Надоместок на трето дете, "8.000, 00 денари", 2009/2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "20.000.000, 00 денари", 3.400 м2 Кичево 1961 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "3.000.000, 00 денари", 204 м2 Кичево / 4/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "5.000.000, 00 денари", 628 м2 Кичево 1973 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со деловен простор, "9.000.000, 00 денари", 130 м2 Кичево 1973 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 111 м2 Кичево 1963 4/6, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Цитроен Ц-4 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "40.000, 00 денари", Циторен AX 1.5Д 1997/2003, Стекнување со договор за купопродажба