Маријана Даниќ

Историја

25 јануари, 2020 718 B csv 7b9b0d47c4ad47ee0da693246b703577

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен Дом „Железничар“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2018 2026,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "1.500.000, 00 денари", 670 м2 Велес 1999 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.400.000, 00 денари", 40 м2 Скопје - -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.200.000, 00 денари", 70 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со наследство