Фанија Наумовска

Историја

28 април, 2020 791 B csv 08228b4c9e31912a1c19afe39af1380c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ Јосип Броз Тито - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00", 2012 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа во изградба, "3.500.000, 00", 170 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.500.000, 00", 84 м2 Битола 2015 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00", Шевролет Калос 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба