Љубица Стерјева

Историја

10 мај, 2018 1.57 KB csv ae6e27936b988e29d24d2c8fef5b2ba7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Тодор Ангелевски“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "40.000, 00 денари", 2007 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "40.000, 00 денари", 2008 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "90.000, 00 денари", 2013 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00 денари", 66 м2 Битола 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "105.000, 00 денари", 4.429 м2 с.Оптичари 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "60.000, 00 денари", 2.339 м2 с.Егри 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "8.000.000, 00 денари", 120 м2 Битола 2016 спрат од куќа, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Опел Астра 2003/2016, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "4.000, 00 денари", Цитроен Дијана 1980/2016, Стекнување со наследство