Неат Црој

Историја

03 април, 2016 798 B csv aba5a2c2745537906c53d7f925423ef3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Дебар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 15.000, 00", Стопанска банка 2012, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "15.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.050.000, 00 денари", 100 м2 Дебар 2012 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "305.000, 00 денари", Мерцедес Ц 220 2000/2015, Стекнување со договор за купопродажба