Ријад Алими

Историја

06 декември, 2019 602 B csv 381a68488e81eeefd9668a615642323c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Институт за белодробни заболувања кај децата - Козле

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.810.550, 00", 2011 2041,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.674.000, 00", 94 м2 Бутел 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "571.950, 00", Пасат 2007/2012, Стекнување со договор за купопродажба