Тонкица Петровска

Историја

02 октомври, 2017 1.70 KB csv 5bb580fed959ffd3c87540c42d442767 спореди
03 април, 2016 1.70 KB csv a5154335cf08d2b632de173ce9522c4d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Гоце Делчев - Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 49.000, 00", Уни банка 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.115.000, 00 денари", 2012 7 години,

Други приходи, Личен имот, Примања од лекарска комисија, "1.466, 00 денари", 2014,

Други приходи, Личен имот, Примања од функцијата советник, "81.105, 00 денари", 2014,

Други приходи, Личен имот, Хонорари од авторски права, "21.000, 00 денари", 2014,

Други приходи, Личен имот, Хонорари од авторски права, "36.000, 00 денари", 2014,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", 5.835 м2 Делчево 1988 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "400.000, 00 денари", 1.434 м2 Делчево 1983 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 220 м2 Делчево 1984 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.928.000, 00 денари", 45 м2 Ново Лисиче 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба