Аница Карафилоска

Историја

10 мај, 2018 1.21 KB csv 96e7e3b3a17421538336acc561f819a7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СОУ „Кирил и Методиј“ Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "988.938, 00", 1994 /,

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште со објект, /, 229 м2 Неготино / /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, /, 229 м2 Неготино 1994 /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект, /, 128 м2 Неготино 1994 /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Плац, /, 128 м2 Неготино / /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, /, 72 м2 Неготино 1994 /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, помошни простории, /, 10 м2 Неготино 1994 /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, помошни простории, /, 8 м2 Неготино 1994 /, - недал податок -