Самир Ајдини

Историја

20 октомври, 2017 1.79 KB csv e4d635f2cb5a8dd3b248bfdaba84004a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Национален Парк Маврово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2016 2027,

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, /, 125 м2 село Велебрдо - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект, /, 90 м2 село Велебрдо - 2/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, /, 536 м2 село Велебрдо - 4/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, /, 319 м2 село Велебрдо - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, /, 940 м2 село Велебрдо - 4/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Пасиште, /, 19 м2 село Велебрдо - 4/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, /, 125 м2 село Велебрдо 1995 1/3, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, /, 90 м2 село Велебрдо 1995 1/3, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "70.000, 00 денари", Опел Астра 1.6 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба