Трајче Димов

Историја

10 мај, 2018 857 B csv 5cee9f8ff072d09907ee1744eb1d880e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Гоце Делчев“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на деца, Земјиште, "1.800.000, 00 денари", 2.300 м2 Штип 2006 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на деца, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 160 м2 Штип 2006 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "1.200.000, 00 денари", 49 м2 - 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Даеву Ланос 1999/2005, Стекнување со договор за купопродажба