Никола Димитров

Историја

04 јануари, 2022 1.85 KB csv dbd2bf12ce0dd088d0e0272b065b7945 спореди
25 октомври, 2020 1.53 KB csv 3a52860ccef922084ec3c134c32c4b10

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Претседател на Владата на РМ задолжен за европски прашања > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "444.708, 00", Комерцијална банка 2009-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "377.854, 00", Комерцијална банка 2012-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "259.289, 00", Комерцијална банка 2017-, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "17.273.200, 00 денари", 2014 2044,

Долгови, недал податок, долг, "2.961.360, 00", - -,

Други приходи, Заеднички имот, Кирија, "27.763, 00", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "2.961.360, 00", - - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "19.432.350, 00", "138 м2 Хаг, Холандија 2014 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "2.714.360, 00 денари", 59 м2 Скопје 2006 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.200.000, 00 денари", 102 м2 Скопје 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "490.000, 00 денари", Мерцедес Б180 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба