Тони Јовев

Историја

03 април, 2016 1.33 KB csv 90bfc6db4b8b974a2e1538bc26152a02

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Штип - Проект

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2011 30 месеци,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2013 4 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.152.500, 00 денари", 80 м2 Штип 2000 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "276.780, 00 денари", "23, 97 декари село Трогерци, Штип 2005 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "31.000, 00 денари", "2, 3 декари Штип 1994 -", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Шкода Фаворит 1994/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "246.000, 00 денари", Форд Фузион 2004/2013, Стекнување со договор за купопродажба