Елена Паговска Пелтековски

Историја

04 јануари, 2022 975 B csv 99a947bb5c24596b8f70b3c3b281996a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > помошник секретар > Секретаријат за мониторинг и подршка на институциите- Влада на РСМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "11.550, 00 ЕУР", Стопанска банка Ад Скопје 2020, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "682.000, 00", 2020 2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.690.000, 00", 46 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.230.000, 0", БМВ Х3 2016/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "350.000, 00", Сеат Ибица 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба