Стојче Стојковски

Историја

01 септември, 2019 737 B csv 26b1b3dcf6b6a46d15fdab1f901a0069

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈПКД „Брегалница“ Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "165.000, 00", 2018 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.230.000, 00", 293 м2 Делчево 2009 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Пежо 206 2001/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Лада Нива 1995/2007, Стекнување со договор за купопродажба