Ванчо Санев

Историја

11 октомври, 2017 1.40 KB csv d6468dd079906ab3fb61dc1d6941499e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > КПУ Казнено поправен дом Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "2.989, 00 USD", НЛБ Банка 2017, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "324, 00", НЛБ Банка 2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "206.427, 00", 2014 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "68.110, 00", 2016 2018,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "56.896, 00", - -,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 68 м Штип 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 148 м2 Штип 1991 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "900.000, 00", 48 м2 Штип 2004 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Опел Вектра 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба