Зоран Трифунов

Историја

01 септември, 2019 912 B csv ad7eacf84e107dd76e0f4f3888e42bb9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет „Мајка Тереза“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.595.245, 00", 2019 264 месеци,

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.739.300, 00", 62 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.487.039, 00", 83 м2 Велес 1995 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "600.000, 00", Опел Астра 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Пежо 207 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба