Ќенан Сакипи

Историја

03 април, 2016 1.79 KB csv 2757ec7791f2953b64d797fd754aa001

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здраствена станица “Липково“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 90.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "1.800.000, 00 денари", "465 м2 село Опае, Куманово 2005 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.715.000, 00 денари", "90 м2 село Опае, Куманово 2005 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "2.275.000, 00 денари", 104 м2 Куманово 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.230.000, 00 денари", 100 м2 Куманово 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "85.000, 00 денари", Стоматолошка машина Сименс СГ 1985/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "92.000, 00 денари", Стоматолошка машина Сименс СГ 1983/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Голф ТДИ 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба