Емилија Рамбабова

Историја

06 декември, 2019 1.90 KB csv 8211a109b1259fbb123bd5d69a01ed6c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Средно општинско училиште “Јане Сандански“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 20.035, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "денари 2.302.014, 00", Комерцијална банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Трансакциона сметка, "280.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 14.257, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "64.453, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "370.200, 00 денари", 15 м2 Штип 1984 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.319.000, 00 денари", 104 м2 Штип 1978 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "123.400, 00 денари", Даеву Ланос 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "308.500, 00 денари", Пежо 307 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба