Јован Стојковски

Историја

11 октомври, 2017 1.00 KB csv 8283719778ce6aef6074f115d6b6d406

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом - Вевчани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "600.000, 00 денари", 300 м2 Вевчани - 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.200.000, 00 денари", 4.000 м2 Вевчани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 200 м2 Вевчани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Лозје, "1.200.000, 00 денари", 3.000 м2 Вевчани - 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Астра 1992/2004, Стекнување со договор за купопродажба