Мурат Рамадани

Историја

03 април, 2016 1.16 KB csv 5f249cab6f8ba9f1ee6f571d8cf5882d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > КПУ Затвор Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Шума и пасиште, нема податок, - - - -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со деловен простор, "6.150.000, 00 денари", 500 м2 Тетово 1980 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.300.000, 00 денари", 240 м2 Тетово 1989 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "676.500, 00 денари", Опел Астра 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "91.500, 00 денари", Југо Темпо 1.1 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "120.540, 00 денари", 392 1992, - недал податок -